Сковорідки для млинців, омлету, оладок та панкейків

Фільтрація товарів
Фільтри
Бренд
BergHOFF, Бельгія (8)
Kitchen Craft, Великобританія (2)
Серія
LEO PHANTOM (1)
LEO GLINTS SPIRIT (1)
DiNA HELIX (1)
LEO STONE+ (1)
LEO BALANCE SAGE (2)
LEO BALANCE Moonmist (1)
LEO GRAPHITE (1)
Ціна
грн
грн
Можна мити в посудомийній машині
Ні (10)
Фільтр по параметрам
Сортування
За замовчуванням

Хочеться, щоб на кухні все було продумано до дрібниць, і для приготування різних страв був спеціальний посуд. Наприклад, щоб панкейки виходили повітряними, легкими та особливо смачними, а саме готування не забирало багато зусиль і часу, важливо правильно вибрати сковороду для млинців.

Сковорода для млинців – те, що потрібно для приготування смачних сніданків

Зараз у продажу можна знайти посуд для смаження та випікання різних форм і розмірів, який може бути виготовлений з матеріалів різної міцності. Сковорідка для млинців помітно відрізняється від звичайної. Перелічимо основні відмінності:

  1. Низькі борти (заввишки не більше 2-х см). У таку ємність легко налити та розподілити тісто. Млинець простіше зачепити та перевернути, а за наявності навичок – підкинути.
  2. Гладке рівне дно, товсті стінки та невелика вага. Завдяки цьому тісто пропікається рівномірно, а саму сковороду для оладок легко утримувати на вазі.
  3. Ергономічна ручка. У неї невеликий розмір, зручна форма та оптимальна довжина. Вона не нагрівається і не вислизає з рук.

За рахунок такого поєднання характеристик будь-якій господині вдасться приготувати все, що потрібно для чудових сніданків – смачні омлети, оладки, млинці та інші страви.

Види та особливості сковорідки для млинців

У каталозі Actual Home є різні типи сковорідок – не тільки для млинців, а й для данських панкейків, омлетів. Виробники не перестають дивувати і випускають нові й нові вдосконалені версії кухонного посуду. І це цілком зрозуміло, оскільки крім сковорідки для млинців, які подаються з різними начинками або без них, багатьом хочеться приготувати оладки або традиційну яєчню.

Порційні

Як правило, млинці випікають у млинцевій сковороді великих розмірів, але для приготування однакових за розміром сирників або драників такий посуд не годиться: вони часто виходять нерівними. Щоб можна було приготувати смачну та гарну страву, застосовуються спеціальні порційні заглиблення. На дні сковороди для панкейків та іншої випічки бувають такі форми:

  • круглі;
  • у вигляді квадратних секторів;
  • у формі сердець.

На млинцях стандартного типу 4, 6 або 7 заглиблень. На деяких моделях на дні форм може бути опуклий візерунок або малюнок у вигляді смайлика, серця тощо. Схожі на виконання посудини для приготування пончиків, тільки з більш вираженими поглибленнями.

Форма

Сковорідки для млинців бувають різними за формою. Зазвичай вони круглі, але у продажу є млинниці у вигляді серця, а також квадратні прямокутні (для японських омлетів). Багато моделей особливо зручні у зберіганні та використанні за рахунок своєї ваги, компактних розмірів.

Як вибрати млинцеву кухонну сковорідку?

Перед покупкою посуду важливо знати все про особливості його використання, вивчити опис, інструкцію, оскільки різні типи сковороди для яєчні та оладок, а також інших страв можуть різнитися між собою. Далі розглянемо основні відмінності.

Покриття

Не для кожного посуду для випікання передбачено антипригарне напилення, але його наявність та якість багато в чому визначає вартість. Види покриттів:

  1. Антипригарне. На поверхню млинниці наноситься тефлоновий шар, що захищає їжу від підгоряння. Тому млинці, оладки та омлети виходитимуть рум'яними і без хрусткої скоринки.
  2. Керамічне. Кераміка більш стійка та практична у використанні. Млинна сковорідка з таким покриттям коштуватиме дорожче за звичайні моделі.

Також у магазинах продається посуд без напилення, ціни на які, як правило, нижчі, ніж на млинниці із захисним шаром.

Матеріали

Млинна сковорода може бути виготовлена ​​з різних матеріалів, серед яких:

  1. Алюміній. Метал легко чиститься та розрахований на тривалий термін служби. Посуд із нього можна ставити на індукційну плиту. Є більш практичні рішення з кованого алюмінію, які підходять і для приготування на відкритому вогні.
  2. Нержавіюча сталь. Матеріал безпечний і не виділяє шкідливі речовини при контакті з їжею, не схильний до корозії. З нього виробляють легкі та зручні для приготування млинці.
  3. Чавун. Високоміцний та довговічний матеріал, що вимагає дбайливого догляду.

Також при виборі сковороди для омлету можна прикинути зразкові розміри, які оптимально підійдуть для плити.

Як правильно доглядати за посудом

Посуд з чавуну та міді миють вручну м'якою губкою та рідким гелем. Потім їх важливо протерти насухо, інакше метал може швидко заіржавіти чи покритися плямами. Млинниці з алюмінію та сталі можна поставити в посудомийку, якщо в інструкції не вказано інші методи очищення. Небажано чистити їх абразивними засобами, щітками із жорстким ворсом. Якщо їжа пригоріла, краще ненадовго залишити нержавіючий посуд у воді, а після – обережно зчистити залишки. Чавун можна чистити паперовими рушниками, просоченими олією.

Сковорода для яєчні та оладок - замовити в каталозі Actual Home

Інтернет магазин Actual Home представляє великий каталог товарів для дому, серед яких знайдеться все для прибирання, приготування та створення затишку. У Actual Home є з чого вибрати: асортимент регулярно оновлюється новими позиціями. Тут представлений кухонний посуд європейських брендів, в якому поєднується стильне мінімалістичне виконання, довговічність та практичність у застосуванні. Млинницю можна замовити з доставкою по Україні провідними транспортними компаніями: посилки доходять до адресата протягом одного або кількох днів.